Bu hafta çok güzel bir gelişme oldu.

Burada blog yazmaya başladığım günden beri, emekleyerek ilerlediğimi düşünüyordum. Ufak bir okuyucu kitlem vardı ve yazı yazmaya dair enerjimi buradan alıyordum.

Yazmaya başladığım ilk zamanlarda, www.evrengunlugu.net blogunun sahibi Evren Soyuçok ile tanıştım. Kendisi ile tanışmama vesile olan şey ise, blogumu görüp “Gelecek Vaad Eden Bloglar” listesine aday olarak seçmesiydi. O günden sonra fark edilmiş olmanın mutluluğu ile blog yazarlığı hakkındaki bir çok detayı kendisinden, blogundan ve listeye dahil ettiği bloglardan öğrendim, sürekli incelemeye ve anlamaya çalıştım. Henüz 2-3 aydır yazıyordum, ve bu listeye girmek o an için bulunduğum merdivende bir adım yukarı çıkmak gibi görünüyordu gözüme. “Bu adımı çıkmam gerekiyor.” dedim ben de kendi kendime.

Evren Abi, 11 yıldır blog yazarlığı yapıyor. Sanırım bu sebeple, kendisi ile tanışmak ve iletişim halinde olmak çok güzel bir başlangıçtı. Blog kültürünün gelişmesi için bir çok çalışmaya imza atmıştı.

Listeden ve blog yazarlığının temel ilkelerinden haberdar olduktan sonra, bu işe daha fazla önem vermem gerektiğini fark ettim, ve bu gün, bloğumun 6. ayında “Gelecek Vaad Eden Bloglar” listesine girmeyi başardım!

(Buraya şu müzik girebilir.)

Gelecek Vaad Eden Bloglar Listesi Nedir?

İnterneti bloglar kurtaracak!

Tanıtım videosundan da anlaşılacağı üzere, blog kültürünü desteklemek amacı ile bir çok kriter göz önünde bulundurularak değerlendirmeler yapılıyor. Jüri ise çok değerli blog yazarlarından oluşuyor:

Değerlendirmeleri sonucu beni listeye dahil ederek, beni gururlandıran bu güzel kadroya çok teşekkür ederim.

Liste hakkında detaylı bilgi için buraya bakabilirsiniz.

Sevgiler…

 

Posted by Berfin Dağ

"Evren kadar atomdan oluşan ve evrende bir atom kadar olanım."

12 Yorum

  1. Sevgili Berfin, ilk gördüğüm günden beri blogunun gelecek vaat ettiğine şahsım adına hep inandım. Öyle ki 6. ayını doldurmasını heyecanla bekledim. Benden ayrı diğer 5 usta ismin da blogunla ilgili benimle hemfikir olmalarına çok sevindim. Bundan böyle omuzlarında ayrı bir sorumluluk var. 2. yılını doldurana kadar yer alacağın Gelecek Vaat Eden Bloglar listesinde örnek içeriklere imza atacağına eminim. Tekrar hayırlı olsun 😉

    Cevapla

    1. Gerçekten büyük sorumluluk almışım, ilk anlarda bunu fark edemiyor insan, sonrasında ise “Listeye girdin, şimdi ne yapacaksın?” diye düşünmeye başlıyor. İlk yazmaya başladığımda ben nasıl listedeki blogları inceleyerek öğrenmeye çalıştıysam, benim yazdıklarımı okuyan yeni bloggerlar için ben de daha dikkatli ve güncel bir blog yaratacağım. Çünkü, interneti bloglar kurtaracak. 🙂 Çok teşekkür ederim her şey için.

      Cevapla

  2. Tekrar tebrikler! Evren`in yazdıklarına katılıyorum. Blogunu biraz inceleyince hiç tereddüt etmedim. Bu genç yaşında ilgilendiğin konular, kendine has bir yol çizmen ve bunu aktarabilmen inan çok güzel.

    Cevapla

    1. Çok, çok teşekkür ederim..

      Cevapla

  3. Gelecek Vadeden Bloglar’ı tnımak için çıkmıştım yola ve böylesi bir genç arkadaş tanımaktan çok memnun oldum.Tebrikler 😉

    Cevapla

    1. Çok teşekkür ederim. 🙂

      Cevapla

  4. Gerçekten güzel bir yazı. İnsanların umudunu artırıyorsunuz. Teşekkürler. 🙂
    Ben de gelecek vaad eden seyahat blogları makalesinde birebir irtibata geçtiğim seyahat blogları hakkında yazdım.
    İlginizi çekeceğini düşünüyorum. Herkes fayadalanabilir.

    http://www.gezginufo.com/blog/en-iyi-seyahat-bloglari/.html

    Cevapla

  5. Geç bir tebrik. Ama “Tebrikler”.Umarım bize de nasip olur.

    Cevapla

  6. Çok güzel yazı, blog yazmaya çalışan bana motive oldu. 🙂 Teşekkürler

    Cevapla

  7. Berfin blogunu çok seviyorum ama gece modu da olsa efsane olur .
    Sevgilerimle

    Cevapla

  8. “internetin geleceğinde bloglar çok önemli rol oynayacak” görüşü pek de doğru çıkmamış görünüyor. Keşke bu tarz etkinlikler devam etseydi. Bugün belki 100’ün üzerinde bloğu dikkatle inceledim. Takip edilcecekler listesi de oluşturdum. Ancak birçok yazar çok uzun süredir yazmıyor. Bunu görmek çok üzücü oldu. Keşke öngörü doğru çıksaydı.

    Cevapla

  9. Çook geç buldum blogu ama keyifle okumaya başladım. Yukarıdaki etkinliğin 2022 versiyonu olsa harika olmaz mı? 🙂

    Cevapla

Leave a reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir