Merhaba!

Nasılsınız? Ben iyiyim.

Bu bloğu açmamızın üzerinden tam 1 yıl geçti. Geçen sene bu günlerde yeni bir işe, uğraşa başlayacağım için çok ama çok heyecanlıydım, fakat kendimden bu kadarını beklemiyordum. Açmak gerekirse; bu kadar seveceğimi, özeneceğimi, düşüneceğimi ve yeni hedefler koyarak ilerleyeceğimi düşünmüyordum. Sadece yazarım, sosyal medya hesaplarımda paylaştıklarımı daha rahat bir şekilde burada paylaşır yayınlarım diye düşünüyordum. Yine tanıdığım insanlar okur, sadece sosyal medya hesaplarımı takip eden insanlar girer okur diye düşünüyordum. Bu düşünceyle yola çıkmama rağmen bir hayli istekli ve hevesliydim, ama iş hiç de sandığım gibi gelişmedi.

Anılarımı, önerilerimi, okuduğum-izlediğim-çizdiğim-şahit olduğum şeylerle ilgili yorumlarımı paylaşıyordum fakat tahmin ettiğimden fazla ilgi görüyordu her bir yazı. Tanımadığım insanlardan mesajlar, yorumlar alıyordum, “Şu konu hakkında da bir yazı yazar mısın? Düşüncelerini merak ediyorum.” diyenler oluyordu. Twitter’da arattığımda insanların yazılarımı paylaşıp, “Muhakkak okunması gerek.” yazdığını görüyordum. Yazılarımdan kesitler alınıp paylaşılıyordu, sıkça öneriliyordu ve harika mesajlar alıyordum. İnsanlardan kendi okudukları, izledikleri ve sevdikleri önermelerini istediğimden beri çok güzel kitaplarla, filmlerle tanıştım. Çok fazla insan bu sayede beni tanımış oldu, bazılarını benim de tanıma fırsatım oldu. Mail kutuma blogumu okuyanlardan gelen uzun uzun mesajlar düşüyordu, kimiyle fikir alış-verişi yaparken kimiyle dertleşiyorduk. Okumam için kütüphanesindeki kitapları benimle paylaşanlar dahi oldu, bunun beni ne kadar mutlu ettiğini tarif etmem çok zor.

Bazı siteler beni ayın önerilen siteleri listesine eklerken henüz 4. ayımda Gelecek Vaat Eden Bloglar Listesi’ne aday olduğumu öğrendim, 6. ayımda ise Gelecek Vaat Eden Blog ilan edildim! Tüm bu gelişmeler tek bir şeye işaret ediyordu; bu işe devam etmeliyim. Koca bir yılda beni en çok mutlu eden, motive eden işlerden biri blog yazmak ve sürdürmek oldu.

Bir sene içinde 28.000 ziyaret ile yazdıklarımı okuyucusuz bırakmayan ziyaretçilere, güzel yorumlarıyla daha fazla okumamı ve yazmamı sağlayan insanlara minnettarım. Herkese çok teşekkürler!

Ben her zaman burada olacağım, umarım her şey şimdiye kadar olduğu gibi güzel gelişir. Sizleri seviyorum!

En çok da sana teşekkürler Roman Adamita. <3

Posted by Berfin Dağ

"Evren kadar atomdan oluşan ve evrende bir atom kadar olanım."

11 Yorum

  1. Yok efenim biz teşekkür ederiz

    Cevapla

  2. Şu birinci yıl yazıları nasıl heyecanlı, ne kadar kıymetli. Zaman hızla akıp gidecek ve “Daha dün gibi birinci yılımı kutluyordum, ne çabuk beş yıl geçti?” der insan. Hele blog yazarıysan internetin de büyüsüyle zaman normalden iki kat hızlı geçer. Yazında sıraladığın başarılar, kalitenin doğal getirisi. Bloğunu ve blog yazarlığını geliştirerek devam ettireceğine inanıyorum. İkinci yılının, ilk yılından daha verimli geçmesini dilerim 😉

    Cevapla

    1. Sizi tanıdığım için çok mutluyum, çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız 🙂

      Cevapla

  3. Berfin merhabaa! İyi ki yazıyorsun, buradayız ve okuyoruz!

    Cevapla

    1. Merhaba! Çok çok teşekkür ederim! <3

      Cevapla

  4. Başarıların devamını diliyorum:)

    Cevapla

    1. Teşekkür ederim! <3

      Cevapla

  5. Nice uzun yıllara Berfin! ❤️

    Blogun 2016’dan bu yana yazılı bir okula döndü, devam ettir, lütfen

    Cevapla

    1. Teşekkür ederim Roman!

      Cevapla

Leave a reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir