Merhabalar,

Çok yakında gerçekleşecek olan bir etkinliği duyurmak için yazıyorum; 3. Blog Yazarları Çalıştayı.

Bu sene üçüncüsü düzenlenen Blog Yazarları Çalıştayı, geçtiğimiz yıllarda “Bir Blog Yazdım Dünya Değişti” (2015) ve “İnterneti Bloglar Kurtaracak” (2016) başlıklarıyla düzenlenmiş. Bu senenin sloganı ise; “Biz Niye Olamadık?”

Slogandan da anlaşılacağı üzere, çalıştayda blog yazarlığının mikrobloglara (sosyal medya platformlarına) artan ilgi karşısında kan kaybediyor oluşu ana gündem maddesi olacak. Birbirinden değerli, alanında uzman yazarlar, blog yazarlığının geldiğimiz noktada yaşadığı problemleri tartışarak çözüm önerileri getirecek. Aynı zamanda konuşmacı olan blog yazarlarının hikayelerini dinleme fırsatımız olacak.

Çalıştay, Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya Bölümü ev sahipliğinde 17 Kasım 2017 Cuma günü, Kadir Has Üniversitesi Cibali Yerleşkesi’nde gerçekleşecek ve herkesin katılımına açık olacak. Yani o gün gelip, blog yazarlığı ile ilgili gündem maddelerini dinleyebilir, öneriler sunabilir ve birbirinden farklı alanlarda uzun zamandır özveriyle yazan farklı blog yazarlarını tanıma, dinleme şansı bulabilirsiniz.

Blog yazmak neden önemli? Hızla akan bir akarsu olan sosyal medya platformları yanında, daha derin ve geniş bir derya olan bloglara neden gereken önem verilmiyor? Blog okur-yazarlığı kültürünün -mikrobloglara rağmen- yerleşmesi için neler yapılabilir? Ben de bu konulara değinmek için 17 Kasım’da Blog Yazarları Çalıştayı’nda, Evren Soyuçok’un başkanlığını yaptığı “Gelecek Blogda” oturumunda olacağım.

Ben.

Çalıştay programı şu şekilde ilerliyor olacak;

Çalıştay akışı.

17 Kasım 2017 tarihinde ilk iki oturum 09.30 – 12.00 saatleri arasında eş zamanlı olarak, son oturum ise 13.00 – 16.00 saatleri arasında yapılacak. Her oturumun gündemi farklı, amacı aynı olacak. İstediğiniz oturuma, gerçekleştiği saatte bulunduğu salonda seyirci olarak katılabilirsiniz.

Detayları çalıştay sayfasından öğrenebilir, kafanıza takılan herhangi bir konuda Evren Soyuçok ile veya benle iletişime geçebilirsiniz. Severek okuduğum blog yazarları ile tanışmak için ben çok heyecanlıyım, 17 Kasım’da görüşmek üzere!

#BlogÇalıştayı

Posted by Berfin Dağ

"Evren kadar atomdan oluşan ve evrende bir atom kadar olanım."

6 Yorum

  1. Heyecanla bekliyoruz:))

    Cevapla

    1. Ben de çok heyecanlıyım! En çok da sizlerle tanışacağım için… <3

      Cevapla

  2. görüşmek üzere o zaman :)))

    Cevapla

    1. Görüşmek üzere! :))

      Cevapla

  3. Kaçırdım ;-( Keşke Ankara’da olsa … 🙂

    Cevapla

  4. […] bıraktığımız Cuma günü, yani 17 Kasım 2017 günü 3. Blog Yazarları Çalıştayı için İstanbul’da, Kadir Has […]

    Cevapla

Leave a reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir